Springen

Turn4u biedt naast het toestelturnen ook groepsspringen aan op wedstrijdniveau. "Samen turnen naar je top" is het basisprincipe van Turn4u. Samen zorgen we er voor dat al onze turnsters turnen naar hun eigen top, met eigen dromen, doelen en trainingen.

 

Heb jij veel energie? Houd je van rennen, springen en vliegen? Heb je bovendien een flinke portie lef? Dan is groepsspringen vast iets voor jou!

 

Bij groepsspringen spring je op en over de pegasus, minitrampoline en tumblingbaan. Salto’s, overslagen, tsukahara’s: niets is te gek! Het leuke aan groepsspringen is dat je het niet in je eentje doet, maar gezellig in een team, waarbij zowel jongens als meisjes welkom zijn!
 

Bij Turn4u springen we op verschillende niveaus:
- Er is een instroomgroep voor beginners. De minimale leeftijd om in te stromen is 8 jaar, enige ervaring met (recreatie)turnen of freerunnen is gewenst.
- Als je al turnervaring hebt, kun je misschien meteen bij de selectie aansluiten. Op selectieniveau springen we met de jeugd (8 t/m 11 jaar), junioren (12 t/m 17 jaar) en senioren (18+ jaar) op A-, B- en C-niveau.

 

Hieronder de data voor de wedstrijden voor de sporters uit de springgroepen:

  • Zaterdag 4 november 2023: senioren A & B in Lemmer
  • Zaterdag 11 november 2023: junioren A & B in Nijverdal
  • Zaterdag 9 december 2023: senioren A & B en junioren A & B in Almelo
  • Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024: teamgym A, B & C in Dalen
  • Zaterdag 1 juni 2024: senioren C, junioren C en jeugd C in Drachten
  • Zaterdag 23 juni 2024: Dutch Gymnastics the finals in AHOY Rotterdam

 

Naast trainen en wedstrijden geven we ook zo nu en dan toffe demonstraties! Nieuwsgierig geworden en wil je graag vast een beeld krijgen van hoe het groepsspringen bij Turn4u eruit ziet? Bekijk dan hieronder vast twee van onze gegevens demonstraties. Deze demonstraties zijn gegeven door onze Jeugd en Junioren in 2021!

 

 

 

 

Ben je enthousiast en wil je graag een keer een proeftraining doen? Neem dan contact op via: lotte@turn4u.nl Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom het groepsspringen? Volg ons dan snel op Instagram: @springen_turn4u

 

Laatste geüpdatet op: 07-02-2024