Huren turnhal

Alle aanvragen voor het huren van de turnhal lopen via Turn4u. Samen met u wordt er gekeken naar beschikbare momenten. Een verzoek tot huur kunt u indienen door te mailen naar turnhal@turn4u.nl .

Noteer in deze aanvraag de naam en het telefoonnummer van het 1e contactpersoon en de momenten waarop u de turnhal wilt huren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over de aanvraag. De prijzen voor het huren van onze turnhal vindt u op de website van gemeente Utrecht. Wanneer u lid bent van de KNGU geldt de prijs voor verenigingen. 

 

Wanneer u nog niet eerder deze turnhal afgehuurd heeft, zullen wij u vragen om bewijsstukken aan te leveren die aantonen dat u aan de huurvoorwaarden (zie onderstaand) voldoet. Daarnaast zullen wij u vragen een account aan te maken op de website van de gemeente Utrecht. U ontvangt van het vastgoedloket van de gemeente Utrecht de definitieve bevestiging met de gebruiksvergoeding en de factuur. 

 

U kunt zelf een boeking annuleren indien dit binnen de annuleringstermijn valt. We zouden het op prijs stellen als u dit ook doorgeeft aan turnhal@turn4u.nl. Wij weten dan dat er ruimte beschikbaar is gekomen en kunnen die weer aanbieden aan andere verenigingen.

 

 

Huurvoorwaarden

1. Er kan alleen gehuurd worden indien één of meerdere personen in het bezit zijn van de licentie C met minimale eis CIOS-opleiding (kopie van de licentie mailen).

2. Huurders moeten hun eigen EHBO spullen meenemen.

3. Er is geen geluidsinstallatie aanwezig, dit moet de huurder zelf meenemen.

4. Na afloop van de training de spullen opruimen en de zaal schoon achterlaten.

5. Indien er iets defect / kapot is moet dit direct gemeld worden bij de receptie vanwege de veiligheid van de volgende gebruikers.

6. Het is handig om een mobiel bij de hand te hebben in geval van nood.

7. Huurders moeten hun eigen magnesium meenemen en dit ook zelf opruimen. Stofzuiger kan men halen bij de Receptie van Nieuw Welgelegen.

8. Sleutel van de Turnhal kan afgehaald worden bij de receptie van Nieuw Welgelegen. Hiervoor moet men zich wel kunnen legitimeren aan de balie.

 

Laatst geüpdatet op: 05-12-2023