Turnhal Nieuw Welgelegen

 "Turnhal Nieuw Welgelegen" is de zaal waarin al onze trainingen plaatsvinden. De turnzaal kent een permanente inrichting en werd 23 september 2011 geopend. Turn4u heeft beschikking tot de nieuwste toestellen van zowel Janssen-Fritsen als Gymnova. In de zaal zijn de volgende toestellen aanwezig: vierkante vloer met barre en spiegelwand, 2 sprongsituaties, 7 balken, 3 dames bruggen en 3 rekstokken, 2 heren bruggen, 2 paar ringen, een grote trampoline, een trampolinebaan, een houten tumblingbaan en open en dichte valkuilen.

 

 

Bezoekadres

Turnhal Nieuw Welgelegen

Grebbeberglaan 1

3527 VX  Utrecht

 

Postadres

Turnhal Nieuw Welgelegen

Pieter Nieuwlandstraat 76

3514 HK Utrecht

 

Routebeschrijving per openbaar vervoer
Turnzaal Welgelegen ligt op 23 minuten lopen van het Centraal Station Utrecht. Via de uitgang Jaarbeursplein loopt u langs het Beatrix Theater. Hier gaat u linksaf naar de Croeselaan. Vervolgens loopt u naar het gebouw van de Rabobank. Hier gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf naar de Van Zijstweg. Vervolgens loopt u rechtdoor over de Nelson Mandelabrug. Aan het einde van de straat zie u voetbalvelden en een groen-geel gebouw. In die richting moet u lopen. Bij de verkeerslichten aan het einde van de straat steekt u over en gaat u rechtsaf. Vervolgens gaat u bij de eerst volgende straat linksaf. U ziet dan links voetbalvelden, rechts tennisbanen en voor u het groen-gele gebouw Nieuw-Welgelegen voor u. Achter dit gebouw ligt de turnzaal in de opvallende witte kleur.

 

Het is ook mogelijk om met bus 90, 102, 107, 195 of 295 naar de bushalte 'Koningin Wilhelminalaan' te reizen. Vanaf hier is het nog 8 minuten lopen naar de turnhal. Ga vanaf de bushalte rechtsaf naar de Van Bijnkershoeklaan. Sla de 2e straat aan uw rechterkant in (Grebbeberglaan). Loop rechtsdoor langs het groen-gele gebouw Nieuw-Welgelegen en ga naar het gebouw naar links. Achter dit gebouw ligt de turnzaal in de opvallende witte kleur.

 
Routebeschrijving per auto vanaf Den Bosch en Amsterdam
Komende vanaf richting Den Bosch en Amsterdam. Neem op de A2 afslag 8 centrum. Vervolgens de borden Jaarbeurs volgen. Voorbij het Shell benzinepomp de eerste weg rechts. Na ongeveer 400 meter gaat u de eerste weg rechts. U ziet dan links voetbalvelden, rechts tennisbanen en voor u het groen-gele gebouw Nieuw-Welgelegen voor u. Achter dit gebouw ligt de turnzaal in de opvallende witte kleur.
 

Routebeschrijving per auto vanaf Amersfoort, Arnhem en Den Haag
Komende vanaf richting Amersfoort, Arnhem en Den Haag. Volg ring Zuid en neem op de A12 (afslag 17, Kanaleneiland) vervolgens de borden Jaarbeurs volgen. Na het tweede verkeersplein bij de eerstkomende verkeerslichten linksaf, en meteen na 25 meter weer linksaf. U ziet dan links voetbalvelden, rechts tennisbanen en voor u het groen-gele gebouw Nieuw-Welgelegen voor u. Achter dit gebouw ligt de turnzaal in de opvallende witte kleur.
 
Parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats rechts naast het groen-gele gebouw Nieuw-Welgelegen. De slagboom die hiervoor staat opent automatisch. Let op: parkeer alleen in de daartoe bestemde ruimten en voorkom een parkeerboete.

 

Laatst geüpdatet op: 04-12-2023