Nieuws

11 januari 2024

Nieuwe juryleden gezocht

De turnsport is niets zonder onze enthousiaste juryleden. Bij Turn4u kunnen we altijd nieuwe juryleden gebruiken. Voor elke wedstrijd moet de vereniging juryleden aanleveren naar rato van het aantal deelnemende sporters. Turn4u is een grote vereniging, dus er moeten altijd veel juryleden opgegeven worden. Zonder juryleden kunnen de sporters niet meedoen aan de wedstrijd. Naast dat jureren gezellig is en je de sfeer proeft van de wedstrijden is het ook fijn dat je meer kijk hebt over hoe de oefeningen van je kind in elkaar zitten en hoe de score wordt bepaald. Dus: meld je aan en kom in onze juryleden groep! Hieronder vind je alle informatie.

Nieuwe juryleden gezocht
● De startdatum voor de eerstkomende fysieke TD1 cursus (TD1 betekent 1e cursus voor jureren Turnen Dames) is al op zondag 31 januari in Rotterdam (5 bijeenkomsten). Daarnaast is er een optie om vanaf maandag 12 februari (10 bijeenkomsten) een digitale cursus te volgen. 

● Om je aan te melden voor een jurycursus moet je lid zijn van Turn4u. Hier betaal je niet voor. Je kan het lidmaatschapsformulier op de website invullen en dan vermelden dat je lid wordt ivm volgen jurycursus. Je krijgt dan een KNGU relatienummer welke je nodig hebt om je aan te melden voor de cursus.

● Op de pagina DG academy (zie link) staan de jurycursussen die worden aangeboden. TD1 is de 1e cursus voor jureren Turnen Dames. De cursussen zijn gratis. Er wordt echter wel van de KNGU verwacht dat je ook daadwerkelijk gaat jureren als je de cursus succesvol hebt afgerond.
● Jurycursus TD1 digitaal zijn 10 online bijeenkomsten van 1,5 uur. Naast de online lessen is het raadzaam om zelf wekelijks ook e.e.a. voor te bereiden/oefenen voor de volgende les. Je kan eventueel al toegevoegd worden in de juryleden appgroep, zodat je al je vragen aan ons kunt stellen.
● Na de laatste bijeenkomst is er een online examen welke je op een zelf te kiezen moment kan afleggen. Indien je bent geslaagd krijg je een jurybrevet opgestuurd via de mail.
● Wanneer je een brevet hebt dan is het voor Turn4u wenselijk om 2 of meer dagen per wedstrijdseizoen te jureren. Oefenen in de hal is een optie om je voor te bereiden op een wedstrijd. De beste manier om ervaring op te doen is simpelweg veel doen. Ook tijdens de cursus kan je al oefenen in de hal.
● Voor het jureren krijg je vanuit Turn4u een dagdeelvergoeding en reiskostenvergoeding én natuurlijk heel veel dank van alle sporters!

 
Dus: wacht niet langer, geef je op en vergroot onze groep juryleden!