Missie

Turn4u is dé overkoepelende wedstrijd- en selectievereniging voor de Utrechtse turnverenigingen en heeft een duidelijke missie: de turnsport in Utrecht naar een hoger plan tillen.

 

De afgelopen 6 jaar heeft Turn4u met succes deze missie in de praktijk gebracht. Turn4u heeft leden van het damesturnen in de hoogste niveau's van Nederland en springers die op het NK Turn4u landelijk vertegenwoordigen. Ook is Turn4u bijna altijd vertegenwoordigd op de districtfinales van divisie 4, 5 en 6. 

 

Dat we trots zijn op dit resultaat, spreekt natuurlijk voor zich. 

 

Beleid en visie

De visie van Turn4u reikt ver. We werken met professionele trainers die uit elke turnster of springer het beste weten te halen. Dat kan op elk niveau. We trainen voor districtfinale’s, toestelfinales, NK’s, maar ook internationale wedstrijden. Dat doen we samen!

 

Om te kunnen waarborgen dat elke sporter zich veilig voelt binnen Turn4u besteden wij veel aandacht aan een veilig sportklimaat (VSK). Als je benieuwd bent hoe wij te werk gaan kun je een kijkje nemen op onze pagina over VSK (deze wordt zsm geupdate). Rechts op deze pagina vindt je beleidsstukken en notulen van onze tweejaarlijkse ALV’s.

 

Laatst geüpdatet op: 27-11-2023