Trainers

 

Hieronder, in alfabetische volgorde, meer informatie over de train(st)ers die actief zijn bij Turn4u.

 

 

 

Erik Ariesen (Divisie 5 Junior & Senior ; Divisie 1, 2, 3 Bovenbouw)

Hoi! Mijn naam is Erik, ik ben inmiddels 54 jaar jong. Vroeger heb ik zelf ook geturnd.

Ik vind het leuk om tijdens de trainingen gewoon door de zaal te lopen en zoveel mogelijk aanwijzingen te geven. Het maakt mij eigenlijk niet uit aan welke divisie ik training geef, maar ik hoop dat ze er in ieder geval iets van op steken. Doorgaans sta ik 2x per week in de zaal; bij de dames 5e divisie en de 1e, 2e, 3e divisie. Verder vind ik het gezellig dat er af en toe ook weer wat oudgedienden bij de heren op de handen komen staan.

 

 

 

Farah ben Ayache (Talenten Middenbouw)

Mijn naam is Farah ben Ayache en ik geef nu 8 jaar training in Utrecht. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de jongste turnsters uit de topsport groep. Ik werk als kinderoefentherapeut en combineer dit met 12 uur training geven in de week.


Ik vind het belangrijk dat de turnsters meer leren dan turnen. Er komt veel meer bij kijken dan de sport zelf. Ik hoop dat de turnsters later kunnen terug kijken op een mooie turncarrière waar ze ook hebben geleerd om geduldig te zijn, hard te werken, zelfverzekerd te zijn, fouten te maken, behulpzaam te zijn en te genieten van het leven.

 

 

 

Gallyon Brens (Divisie 4 Instap, Pupil, Jeugd, Junior & Senior ; Divisie 5 Junior & Senior)

Informatie volgt nog.

 

 

 

Hanna Korte (Divisie 1, 2, 3 Bovenbouw)

Ik ben Hanna, 26 jaar en heb vanaf mijn 5e tot mijn 25e zelf altijd geturnd. Het lesgeven begon op mijn 13e als assistent bij mijn toenmalige club in Weesp (WVGV). Toen ik in Utrecht ging studeren en wonen, heb ik het lesgeven in Weesp beëindigd. Tijdens mijn master heb ik het lesgeven weer opgepakt en ditmaal bij Turn4u. Inmiddels sta ik alweer 3 jaar als trainster bij de 1/2/3 divisie bovenbouw. 

 

Binnen het training geven vind ik het belangrijk om de turnsters het gevoel te geven dat ze gehoord worden en dat ze bij mij terecht kunnen als ze ergens mee zitten. Ik probeer daarom geregeld een praatje met elk van de meiden te maken om te kijken hoe het met ze gaat, zeker als ik aan de lichaamshouding of gezichtsuitdrukking kan zien dat ze ergens mee zitten. Daarnaast probeer ik in de trainingen het beste in de meiden naar boven te halen en te zorgen dat ze in zichzelf gaan geloven en het plezier in de sport behouden. 

 

 

 

Julia Marsman (Divisie 4  Pupillen ; Divisie 5 Instap)

Informatie volgt nog.

 

 

 

Lena Jansen (Divisie 1, 2, 3 Bovenbouw)

Mijn naam is Lena Jansen, ik ben 18 jaar en sinds september woonachtig in Utrecht. Dit jaar ben ik begonnen met de studie biomedische wetenschappen aan de universiteit Utrecht en met het geven van trainingen bij Turn4u.

 

Binnen de training vind ik het belangrijk dat er hard gewerkt wordt aan doelen waar de turnsters zelf achter staan. Verder hoort plezier in de turnsport altijd bovenaan te staan, in een fijne werksfeer wordt immers het meeste bereikt.

 

 

Lianne Elbersen (Divisie 4 Junioren & Senioren)

Informatie volgt nog.

 

 

 

Lone Moedikdo Moeliono (Divisie 2 Onderbouw)

Informatie volgt nog.

 

 

 

Luus van Mierlo (Divisie 6 Onderbouw)

Ik ben Luus, 22 jaar en trainster van de pré instap D en om de drie weken ook van divisie 6 onderbouw. Daarnaast val ik in bij veel verschillende groepen binnen onze club.

 

Turnen is een sport waarin je jezelf uitdaagt, overwint, technische beweging leert begrijpen en daarmee een goede lichaamscontrole ontwikkelt. Dit weet ik uit mijn eigen turnervaring en ik vind het fantastisch om andere (jonge) turnsters ook kennis te laten maken met de turnsport en deze voordelen. 

 

In de trainingen die ik geef staat het plezier voorop. Dat neemt niet weg dat ik houd van sporters die hard werken. Met die combinatie en het aanleren van de juiste techniek hoop ik het beste uit de turnsters te halen die ik training geef. Ik hoop daarnaast dat het zelfvertrouwen van de turnsters elke training groeit en dat er gelachen wordt!

Alleen als turnsters met plezier en eigen motivatie naar de hal gaan kunnen zij het beste uit zichzelf halen, dat ik daarbij mag helpen vind ik ontzettend leuk.

 

Groetjes, Luus 

 

 

 

Marie de Kwaasteniet (Divisie 4 Pré Instap & Pupillen 1 ; Divisie 5 Pupillen 2 ; Divisie 6 Onderbouw)

Hoi! Ik ben Marie en ik ben zeventien jaar. Ik turn zelf al vanaf mijn negende en geef sinds een paar jaar training bij de divisie 4, 5 en 6 van Turn4u.

 

Ik vind het belangrijk dat de turnsters plezier hebben in het turnen en zo steeds weer nieuwe dingen leren. Met een combinatie van hard trainen en gezelligheid wil ik de turnsters helpen om op hun eigen niveau het beste uit zichzelf te halen!

 

 

 

Marit de Jong (Divisie 4 Instap ; Divisie 5 Pupillen & Jeugd ; Divisie 6 Onderbouw)

Ik ben Marit, 19 jaar en ik studeer Bewegingswetenschappen. Daarnaast sta ik veel uren in de turnhal. Zelf turn ik van kleins af aan en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Op mijn 11e ben ik begonnen met assisteren bij Sport Vereent en inmiddels geef ik alweer 5 jaar les bij Turn4u aan de divisies 4, 5 en 6.

 

Training geven vind ik ontzettend leuk en het geeft me veel energie. Ik vind het leuk om kinderen te laten zien hoe leuk sporten is (en dan natuurlijk turnen in het bijzonder). Ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier en motivatie naar turnen komt. In de trainingen probeer ik hard trainen en lol maken te combineren. Hoewel turnen een individuele sport is, vind ik ook het groepsgevoel zeer belangrijk. In een gezellige en vertrouwde omgeving zullen de sporters zich zelfverzekerd voelen en zo meer uit zichzelf kunnen halen.

 

 

 

Marit Prinsen (Divisie 5 Pupillen 1)

Ik ben Marit en ben 16 jaar. Ik turn zelf al vanaf mijn zevende en geef sinds afgelopen jaar training bij Turn4u aan de pupillen 1 D2.

Ik vind het belangrijk dat het plezier van de turnster echt voorop staat tijdens het turnen en dat ze het gezellig hebben in de groep. Ik hoop de meiden te kunnen leren dat door middel van die combinatie je het beste uit jezelf kan halen!

 

 

 

Mark Wens (Divisie 1, 2, 3 Bovenbouw ; N3/N4 Onderbouw)

Mijn naam is Mark Wens en ik ben 28 jaar oud. Ik geef al turntrainingen sinds mijn 16e. Destijds ben ik begonnen als gymleraar in een klein dorpje en ben vervolgens uitgegroeid tot waar ik nu sta.

 

Ik vind het heel belangrijk dat de turnsters die ik training geef echt een groep vormen en dat de meiden goed met elkaar kunnen samenwerken. Vanuit deze basis bouw ik verder en probeer ervoor te zorgen dat plezier voorop staat; dan volgen de prestaties vanzelf.

 

 

 

Nienke Marsman (Divisie 4 Junioren)

Informatie volgt nog.

 

 

 

Peggy Dinther (Divisie 2 Onderbouw)

Informatie volgt nog.

 

 

 

Tessa Michies (Divisie 4 Junioren)

Informatie volgt nog.

 

 

 

Vera Biesterbosch (Divisie 4 jeugd 1)

Hi! Mijn naam is Vera Biesterbosch en ik ben éénentwintig jaar oud. Ik studeer Oefentherapie Cesar aan de hogenschool Utrecht. Sinds 2018 ben ik aangesloten als trainster bij Turn4u. Daarnaast geef ik nog turntraining bij mijn oude (thuis) vereniging, namelijk; RKDOS Kampen. Met mijn eigen ervaring, zowel in het turnen als in (de topsport) acrogym, wil ik graag een bijdrage leveren aan de technieken van de turnsters en artistiek. Ik vind het belangrijk dat de sporters met veel plezier naar de training gaan. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de sporters niet alleen van mij als trainster leren, maar ook van elkaar. Ik kijk erg uit naar aankomend seizoen!

 

Groetjes, Vera Biesterbosch

 

 

 

Vera Geling (N3 Onderbouw ; N3/N4 Onderbouw ; Divisie 4 Senior)

Hoi, mijn naam is Vera en ik geef al training sinds mijn 13e toen ik begon als assistent in de zaal. Ondertussen geef ik al 5 jaar training bij Turn4u.

 

Ik stap met 2 basis principes de zaal in elke week:

  • De turnster moet plezier hebben in de sport, op welk niveau dat is maakt niet zo veel uit. Soms kan een stapje omhoog of omlaag er voor zorgen dat het plezier behouden blijft, ik probeer altijd mee te denken met de turnsters over hoe ze dat plezier kunnen vinden en behouden. Mijn doel is om turnsters op te leiden die het op hun 25ste nog steeds leuk vinden om op hun handen te staan.
  • Turnsters komen naar de les omdat ze zelf meer willen leren en beter willen worden. De turnster brengt haar eigen motivatie mee, en ik probeer met mijn kennis en ervaring haar zo veel mogelijk bij te leren.

 

 

 

Vera Simons (Divisie 5 Instap)

Informatie volgt nog.

 

 

 

Vincent Geluk (Divisie 5 Junioren & Senioren)

Informatie volgt nog.