Nieuws

12 juli 2020

Turn4U Springen ZOEKT LEUKE TRAINER!

Turn4U is op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige trainer om het trainersteam van het groepsspringen te versterken.

 

Wie zijn wij?

Turn4u is dé overkoepelende wedstrijd- en selectievereniging voor de Utrechtse turnverenigingen en heeft een duidelijke missie: de turnsport in Utrecht naar een hoger plan tillen. We bieden groepsspringen op alle niveaus aan: van een instroomgroep voor beginners op de zondagmiddag tot aan junioren die op nationaal wedstrijdniveau meedoen in de A-lijn. Bij het springen hebben we een goede sfeer binnen de groep en veel plezier in het aanleren van nieuwe dingen hoog in het vaandel staan.


Turn4U Springen ZOEKT LEUKE TRAINER!

Wie zoeken wij?

We zoeken een trainer die zelfstandig voor de groep kan staan en de springers op een actieve en positieve manier begeleidt. Ervaring met groepsspringen op wedstrijdniveau is een pré. Een KNGU- licentie op niveau 2 of 3, of de wens deze te halen, is een vereiste. Ook zou het leuk zijn als je ervoor in bent om af en toe een uitje of wedstrijd te organiseren.

Welke trainingstijden en dagen je oppakt, kan in overleg. We zoeken met name iemand om de jeugdgroep te begeleiden, zij trainen op donderdag van half 6 tot half 8 en op zaterdag van half 2 tot half 4. (Meer uur is mogelijk, we trainen ook op maandagavond en zondagmiddag.)

 

Wat bieden wij?

-  een vergoeding op basis van opleiding en ervaring;

-  reiskostenvergoeding;

-  diverse mogelijkheden om je persoonlijke leerproces te ontwikkelen;

-  een supermooie professionele omgeving om samen te werken met de collega-coaches

binnen Turn4u.

 

Interesse??

Neem contact op met coördinator & trainer groepsspringen Lotte Smeenk (06-44603836 of lotte@turn4u.nl).