Nieuws

22 februari 2020

Trainers gezocht voor Dames Bovenbouw!

Wij zijn op zoek naar een trainer voor onze bovenbouw. In de bovenbouw trainen turnsters van 12 jaar en ouder. Turn4u heeft groepen op verschillende niveau (van 1e divisie tot en met 6e divisie). Trainingen vinden bij deze groepen in de late middag of ’s avonds en in het weekend plaats.


Trainers gezocht voor Dames Bovenbouw!

 

 

Wil je bovenbouwtrainer of trainster worden bij Turn4u?

Kun je één of meer momenten van de week trainingen aan de bovenbouw verzorgen, heb je voorkeur voor een specifiek turnniveau, ben je op korte termijn of vanaf volgend seizoen (september 2020) beschikbaar. Laat het weten, Turn4u is daarin flexibel en alles is bespreekbaar.

 

Je komt terecht in een hecht en betrokken trainersteam. De leerlijnen en doelstellingen zijn in principe al bepaald. We zoeken daarom iemand die enthousiast is en zelfstandig voor de groep durft te staan. 

Een KNGU-licentie op niveau 3 is gewenst.

Turn4u biedt een vergoeding op basis van een marktconform uurtarief en reiskosten, mogelijkheden om je persoonlijke leerproces te ontwikkelen en een supermooie professionele omgeving om samen te werken met de collega-coaches binnen Turn4u.

 

Interesse?

Mail voor meer info naar technischezaken@turn4u.nl of bel Albert van Beek 06-10119680. We gaan graag met je in gesprek!