Nieuws

22 juli 2021

Instuiftrainingen

Instuiftrainingen!
Voor iedereen die van turnen houdt!

 

Hopelijk is iedereen al lekker aan het genieten van de vakantie! Om deze nog wat leuker te maken hebben we dit jaar weer instuiftrainingen! Hier kan je zelf met al je turnvrienden komen turnen of springen in de turnzaal (er zullen Turn4u trainers aanwezig zijn voor veiligheid en vragen, en indien gewenst kunnen zij ook lesjes geven in bepaalde onderdelen of op toestellen).

 


Instuiftrainingen

Wanneer vinden de instuiftrainingen plaats?

- Donderdag 19 augustus 18:00-20:00

- Dinsdag 24 augustus 18:00-20:00

- Donderdag 26 augustus 18:00-20:00

Hoe geef ik me op?

Wil je komen? Geef je dan zo snel mogelijk op via het volgende formulier:

https://forms.gle/TzM3E2GxWVgxJJgg7

 

De training kan alleen doorgaan bij genoeg animo, uiterlijk een week van tevoren wordt er doorgegeven als een training niet door kan gaan. Geen bericht betekent dus dat de training doorgaat. Check ook even je spam 1 week van tevoren dus. Mocht de training niet doorgaan, dan krijg je je geld terug. Als je zelf bent verhinderd, meld je dan, uiterlijk 2 dagen van tevoren, af bij Marit Prinsen (maritp@turn4u.nl ).

 

Praktische informatie

De trainingen zijn in de turnhal van Turn4u. (Grebbeberglaan 1, in Utrecht) De routebeschrijving naar de turnhal is hier te vinden: https://turn4u.nl/contact

Je mag komen turnen/springen in sportieve kleding (turnpakje mag, maar hoeft niet per se) en op turnschoentjes of blote voeten.

 

Kosten

Per training betaal je €6,-

 

Vragen of opmerkingen? Mail dan gerust naar maritp@turn4u.nl.
Hopelijk tot in de zomervakantie!

 

 

Sportieve groet,

Bestuur & trainers van Turn4U